Hello mindenkinek aki meglátogatja az oldalunkat, reméljük tetszeni fog. innocent cool

MENÜ

 

Hozzávalók / 4 adag

 

A cigánypecsenyéhez

A páchoz

A körethez

 
Elkészítés
  1. A fokhagymát és az újhagymát pépesítjük, kisebb tálkába tesszük, és hozzáadjuk a többi fűszert (olaj, mustár, chili, pirospaprika, őrölt bors, só), az egészet jól kikeverjük.
  2. A hús mindkét oldalát megkenjük a keverékkel (a maradékot félretesszük a tálaláshoz).
  3. A szalonnákat bevagdossuk, és lassú tűzön megsütjük.
  4. A serpenyőnkben jócskán lesz a szalonnából kisült zsír, ezen oldalanként 1-2 perc alatt, fedő nélkül átpirítjuk a fűszerezett hússzeleteket.
  5. Miután a 8 hússzeletet elősütöttük, újból a serpenyőbe helyezzük őket és kevés vizet alátéve, fedő alatt puhára pároljuk őket.
  6. Tálra tesszük, megkenjük a bekevert fűszerekkel és a kakastaréjra sütött szalonnákat ráhelyezzük.
  7. A körethez az alaposan megmosott és lesúrolt burgonyákat négyfele vágjuk és tálba tesszük. A fűszerekkel összekeverjük és tepsibe terítjük, majd lefedjük alufóliával.
  8. 220 C-on kb. 1 óra alatt, közben néha átkeverve megsütjük.
 

Hírek

  • Napi euró árfolyam
    2015-04-17 10:12:05

    http://www.napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/Euro/valuta

Szavazás

Tetszett a chillinfo.ewk.hu oldal?
Igen
Annál is jobban
Rendkívül
Ajánlani fogom az Országgyűlésen
Asztali nézet